Złote żniwa -Rozmowa z Ireną Grudzińską-Gross i Janem Tomaszem Grossem - Grudzińska-Gross, Irena; Gross, Jan Tomasz (Zagłada Żydów. Studia i Materiały, 2011)
Conversation with Irena Grudzińska-Gross and Jan Tomasz Gross